Doonau köök: Ungari, Rumeenia, Moldova

6.90 

Nomaadielu kasinad traditsioonid kujunesidUngari helde looduse mõjul hoopis rikkalikumaks. Olulised märksõnad sealses kõõgis on guljašš, paprika, hanemaks. Moldova ja Rumeenia rahvusköögi kujunemist on mõjutanud paiknemine erineva kultuuriga riikide vahel iidsel kaubateel. Siin on mõjutusi nii Kreeka, Türgi kui Vahemere köögist.

Raamatus leiate valiku eel-, põhi- ja magusroogasid Doonau (Ungari, Rumeenia, Moldova) köökidest.

Laost otsas

Kirjeldus

  • Doonau köök: Ungari, Rumeenia, Moldova
  • Koostanud: Ragna Malm
  • Kirjastaja: Odamees
  • Linn: Tallinn
  • Väljaandmisaasta: 2003
  • Lehekülgi: 120
  • Formaat: taskuformaadis, kõvade kaantega köide
  • ISBN: 9949405246
  • Seisukord: väga heas korras raamat

Lisainfo

Mõõtmed 15 × 22 × 1 cm
Variatsioonid

Kasutatud, Uus

Sulle võib meeldida ka…