Grillime liha, kala, köögivilju, puuvilju

19.90 

Grillitud toidu õnnestumise eelduseks on toiduainete asjatundlik ettevalmistamine ja marinaadikastme ning maitseainete õige vahekord. Lisaks muidugi iga koka omad nipid.
Raamatust leiate juhiseid maitsvate grillitud liha-, kala- ja köögiviljaroogade valmistamiseks

  • Grillimisest
  • Marinaadid ja kastmed
  • Vardaroad
  • Liha ja lihalõigud
  • Broiler ja kalkun
  • Kala
  • Kõõgi- ja puuviljad, leib, sai ja juust

 

Laos

Tootekood: K-172-1 Kategooriad: , , , , Sildid: , ,

Kirjeldus

  • Grillime liha, kala, köögivilju, puuvilju
  • Toimetanud: Irma Aren
  • Tõlkija: Eve Rütel
  • Kirjastaja: Sinisukk
  • Linn: Tallinn
  • Väljaandmisaasta: 2000
  • Lehtede arv: 96
  • ISBN: 9985731255
  • Suuremas formaadis, kõvas köites
  • Väga heas korras

Lisainfo

Variatsioonid

Kasutatud, Uus, Köidetud

Sulle võib meeldida ka…