Itaalia köök – Carla Capalbo

Suur osa itaalia toidust pärineb talupojakultuurist. Seda iseloomustavad värsked toiduained ja lihtsad valmistamistehnikad. Liha, kala ja juurviljad maitsestatakse ürtide ja oliiviõliga ning tihti grillitakse või küpsetatakse. Itaalia köök, mida iseloomustab palju juurvilja ja süsivesikuid ning vähe loomseid rasvu, on tervislik ja erakordselt maitsev.
Tark teejuht Itaalia köögis – üle 200 huvitava retsepti Itaalia eri piirkondadest alates Lombardiast ja lõpetades Sitsiiliaga.
Populaarsed klassikalised road pastast, polentast ja pitsast, võrratud kala- ja mereanniroad, hõrgud lihatoidud, isuäratavad magustoidud ning võrratud küpsetised.
Lihtsad ja selged valmistamisõpetused ning üksikasjalikud nõuanded ideaalse tulemuse saavutamiseks, lisaks selgitavad fotod iga retsepti juures.

Kirjeldus

  • Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi
  • Autor: Carla Capalbo
  • Tõlkija: Tiina Kanarbik
  • Kujundaja: Tony Paine, Roy Prescott
  • Kirjastaja: Varrak
  • Väljaandmisaasta: 2006
  • Lehekülgede arv: 256
  • Formaat: suuremas formaadis pehmete kantega raamat
  • ISBN: 9789985313183
  • Seisukord: väga heas korras sisu, kaantel vähest hõõrdumist, kaante nurgad kerge deformatsiooniga

Lisainfo

Mõõtmed 20 × 13 × 1 cm
Variatsioonid

Kasutatud, Uus

Sulle võib meeldida ka…