Soolased hoidised

Sellest raamatust saab teada, kuidas:

  • marineerida, hapendada, soolata köögivilja (kurke, tomateid, kapsast, maguspipart jpm)
  • valmistada köögiviljamiksusid
  • teha talvevaruks segasalateid, purgisuppe
  • hoidistada seeni
  • keeta talveks puuvilja- ja marjasalateid
  • panna purki kastmeid, ketšupeid, püreesid, maitsesegusid
  • kuivatada maitsetaimi, seeni ja maitseköögivilja
    See raamat aitab võtta kargesse talvepäeva kaasa tükikese suve.
Tootekood: K-172-40 Kategooriad: , , Sildid: , ,

Kirjeldus

  • Soolased hoidised
  • Koostaja: Silvi Kohu
  • Kujundaja: Silvi Kohu
  • Kirjastaja: Ata-Raamat
  • Linn: Tartu
  • Väljaandmisaasta: 2000
  • Lehekülgede arv: 160
  • Formaat: taskuformaadis, kõvad kaantega raamat
  • Sari: Minikokaraamat
  • Seisukord: väga heas korras raamat

Lisainfo

Kaal 180 g
Mõõtmed 20 × 13 × 2 cm

Sulle võib meeldida ka…