Teraviljatoidud

4.50 

Teraviljatoitude puhul sõltub väga palju õigest valmistamisest, sest siis saavad need ühtaegu tervislikud ja maitsvad. Taime seemnena sisaldab viljatera kontsentreeritult toitaineid ja jõude. Et need inimesele omastatavaks muuta, tuleb vili nö lukust lahti teha, niiskuse ja soojuse abil inimtoiduks muuta. Eriline väärtus antakse toidule maitsestamisega. Roog peab inimorganismilt seedimistegevust nõudma, kuid ei tohi seedeorganeid õle kurnata. Toidu ülesanne on anda inimesele jõudu ja aineid loomaks alust kehalisele ja hingelisvaimsele arengule

Laos

Kirjeldus

  • Teraviljatoidud
  • Tõlkija: Viire Villandi
  • Kujundaja: Aavo Ermel
  • Kirjastus: Librarius
  • Linn: Tallinn
  • Aasta: 1995
  • Lehekülgi: 98
  • ISBN:9985903315
  • Tavaformaadis, pehmete kaantega raamat
  • Seisukord: uueväärne raamat

 

Lisainfo

Kaal 320 g
Mõõtmed 21 × 14 × 2 cm

Sulle võib meeldida ka…