Kõik kokakunsti saladused. 1000 retsepti ja näpunäidet

Teos sisaldab üle tuhande üksikasjalikult selgitatud ja illustreeritud retsepti ning töövõtte.
– Raamatust leiab pea kõiksugu vajalikke nippe, mis võimaldavad täielikult vallata toiduvalmistamise kunsti: praemunast terriinini, papiljotist grillroani, koogist sufleeni, unustamata seejuures kastmeid ja kreeme…
– Retsepte leidub klassikalistest kõige moodsamateni. Õpetatakse õigesti keetma pastat ja tegema aasiapärast vokirooga, valmistama rasvaküpsetisi ja keediseid, chili con carme‘t ja kalasuppi – kõik saab võimalikuks.
– Iga toit on kaunilt illustreeritud ja seda saadavad soovitused jookide valikuks.

 

Tootekood: K-74-2 Kategooriad: , , , , Sildid: , ,

Kirjeldus

  • Kõik kokakunsti saladused. 1000 retsepti ja näpunäidet
  • Toimetanud: Sylvie Girard
  • Tõlkija: Eele Roon
  • Kujundajad: Jacques Hennaux ja Irène de Moucheron
  • Kirjastaja: Sinisukk
  • Linn: Tallinn
  • Väljaandmisaasta: 2007
  • Lehtede arv: 720
  • ISBN: 9789949143245
  • Suures formaadis, kõvas köites
  • Väga heas korras, kaante servadel kulumist

Lisainfo

Variatsioonid

Kasutatud, Uus, Köidetud

Sulle võib meeldida ka…