Kirjeldus
- Ungari köök
- Autor: Peeter Kard
- Kirjastus: Varrak
- Linn: Tallinn
- Väljaandmisaasta: 1994
- Lehekülgede arv: 313
- Formaat: tavaformaadis, kõvade kaantega raamat
- ISBN: 998580712X
- Seisukord: väga heas korras raamat
- Sari: Maailma toite
9.90 €
Hõimurahva rahvusköögist leiavad perenaised lihtsaid ja koduseid retsepte igapäevasele kokkuhoidlikule toidulauale ja samas piisavalt eksootilisi piduroogasid. Paljud ungari toidud nagu guljašš, paprikašš, letšo, pörkölt, praetud kanapoeg, kalasupp, küpsetatud põrsas, hanepraad ja hanemaksapasteet on maailmakuulsad.
Põhjalikus kokaraamatus on nii soolased kui magustoidud.
Laos
Kaal | 320 g |
---|---|
Mõõtmed | 21 × 14 × 2 cm |