Valik toiduretsepte, 1980

5.90 

Käesolev raamat on mõeldud abistavaks materjaliks töötavale naisele koduse toitlustamise korraldamisel, menüüde koostamisel ja toitude valikul.
Raamat sisaldab ülevaate tervislikust toitumisest ning annab mõningaid praktilisi näpunäiteid toidu valmistamiseks ja toiduainete lühiajaliseks säilitamiseks.
Toiduretseptide valikul on lähtutud igapäevase toitlustamise otstarbekusest: on toodud vähem aega nõudvad toitude valmistamisviisid, arvestatud kättesaadavust hinnalt, rahvapärasust, täisväärtuslikkust ja mitmekülgsust. Väiksem osatähtsus on antud pidulikele toitudele, kuigi esitatud retseptidest on võimalik valida nii mõndagi ka peolaua jaoks.
Järgnevates peatükkides on toiduretseptid antud roarühmade järgi. Toiduainete hulk retseptis on arvestatud 4-5 inimesele.

  • Toiduainete kaalu ja mahu vahekord
  • Toitlustamise põhialused
  • Toidu lauale andmine
  • Toiduainete lühiajaline säilitamine
  • Külmtoidud
  • Võileivad
  • Soojad suupisted
  • Supid
  • Lihatoidud
  • Toidud subproduktidest
  • Kalatoidud
  • Aedviljatoidud
  • Seenetoidud
  • Toidud taignatest ja makaronidest
  • Munatoidud
  • Kohupiima- ja trenspiimatoidud
  • Magustoidud
  • Taignatooted
  • Kastmed
  • Joogid

4., parandatud ja täiendatud trükk.

Laos

Tootekood: K-30-184 Kategooriad: , Sildid: , , , ,

Kirjeldus

  • Valik toiduretsepte
  • Autorid: Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso
  • Kujundaja: Ants Säde
  • Kirjastaja: Valgus
  • Linn: Tallinn
  • Väljaandmisaasta: 1980
  • Lehekülgede arv: 256
  • Formaat: tavaformaadis, pehmete kaantega raamat
  • Seisukord: uueväärne raamat

Lisainfo

Mõõtmed 20 × 13 × 1 cm
Variatsioonid

Kasutatud, Uus

Sulle võib meeldida ka…