Eesti köökk – Wimberg

5.00 

Wimbergi kulinaarne poeesia räägib toidust, mille valmistamiseks retsepte kokaraamatutest ei otsita. Nende roogade valmistusõpetused on pähe kulunud ja igal suguvõsal omad. Kokaraamatutesse jõudes muutuvad need kuidagi keerulisteks, tühja-tähjaga ülekoormatuteks. Nagu oleks vaja basiilikulehekesega varjata asjaolu, et eesti köök on elutervelt ja hunnitult talupoeglik. Ööbikukeelte peal ei edenda eesti asja! Söök peab olema selline, et sööd kõhu korralikult täis ja heidad leiba luusse laskma. Ja seda peab jätkuma kauaks: suppi nädalaks ja sousti vähemalt järgmise päeva pärastlõunani. Kellel see aeg on kogu aeg pliidi ees toimetada.

Luulendatud toiduelamusi täiendavad Wimbergi ema ja vanaema toiduretseptid, Juss Piho illustratsioonid ja järelsõna, mille kirjutas Karl Martin Sinijärv.

Laos

Kirjeldus

  • Eesti köökk
  • Autor: Wimberg
  • Kujundaja: Rein Seppius
  • Kirjastaja: Ajakirjade Kirjastus
  • Linn: Tallinn
  • Väljaandmisaasta: 2010
  • Lehkülgede arv: 80
  • ISBN: ISBN: 9789949454730
  • Formaat: tavaformaadis pehmete kaantega raamat
  • Seisukord: väga heas korras vähekasutatud raamat, sees pühendus

Lisainfo

Mõõtmed 20 × 13 × 1 cm
Variatsioonid

Kasutatud, Uus

Sulle võib meeldida ka…