Garneerimise saladusi. Võtted, mida kasutavad professionaalid – Jo Denbury ja Cara Hobday

Selles raamatus on nõuandeid, mille abil iga kodukokk võib valmistada ja kaunilt kujundada üle 75 roa, kasutades selleks garneeringuid, mis on tehtud maitsvatest söödavatest koostisainetest. Raamatus on üheksa osa, mis annavad ammendava ülevaate töövõtete, tarvikute, toiduainete ja kujunduse kohta, mida kasutavad kokad peenemateski restoranides. Üksikasjalikud pildid ja selgesõnalised juhised näitavad, kuidas kasutada magusaid ja soolaseid lisandeid, garneeringuid ja mitmesuguseid serveerimisvõtteid. Ülevaatlikud nimekirjad, nipinurgad ning söödavate lillede ja lehtede tabel näitavad, kuidas on kõige parem kasutada erinevaid garneeriguid, toiduaineid ja tarvikuid.

Liitun raamatu ootelehega Me teavitame Teid kui raamat on taas müügis Palun sisestage oma e-maili aadress
Tootekood: K-182-6 Kategooriad: , , Sildid: , , ,

Kirjeldus

  • Garneerimise saladusi. Võtted, mida kasutavad professionaalid
  • Autorid: Jo Denbury ja Cara Hobday
  • Tõlkija: Ülli Saar
  • Kujundaja: John Grain, fotod Rob White
  • Kirjastaja: Tänapäev
  • Linn: Tallinn
  • Väljaandmisaasta: 2011
  • Lehtede arv: 176
  • Formaat: suuremas formaadis kõvade kaantega raamat
  • ISBN: 9789985629482
  • Väga heas korras raamat

Lisainfo

Variatsioonid

Kasutatud, Uus, Köidetud

Sulle võib meeldida ka…