Grill ja barbecue. Toit elaval tulel – Arvi Pitelkov ja Silja Pitelkov
Esimesed kevadilmad viivad mõtted tulel küpsetatud toidule – ning kohe tuuaksegi välja sügisel kokkupakitud grillid ja barbecue-ahjud, sest meeldivat tegevust pole mõtet hoida ainult suvekuudeks. Selle raamatu autorid on katsetanud ja tõdenud, et väga hästi saab õues küpsetada ka kõige karmimal talvepäeval. Tähtis on vaid tahtmine ja hea seltskond, muu tuleb iseenesest!
Võistkonna Türi Pritsumehed liikmed on elukutselt tõsised tuletõrjujad, kelle suureks hobiks on juba aastaid grill- ja barbecue-toitude valmistamine. 12 aasta jooksul valminud lemmiktoidud, millest paljud on pärjatud erinevatel tiitlivõistlustel, on nüüd raamatukaante vahel, et teiegi saaksite neid häid maitseid nautida. Siit leiate kõike maitsvat, mida saab valmistada grillil ja barbecue-ahjus: kala-, liha- ja köögiviljaroogasid, põnevaid lisandeid ja kastmeid, magustoite.
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Sinu parema ostukogemuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustud küpsiste kasutamistingimustega. Küpsistest saad loobuda, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi.NõustunLoen edasi