Hoidised – Hilda Ottenson, 1983 (kõvakaaneline)

5.50 

Käsiraamatus kirjeldatakse marjade, puu- ja köögiviljade ning seente koduseid hoiustamisviise. Antakse näpunäiteid ja retsepte mitmesuguste mahlade, keediste, džemmide, tarretiste, vesi- ja toorhoidiste valmistamiseks, samuti toiduainete marineerimiseks, kuivatamiseks, hapendamiseks ning soolamiseks. Erilist tähelepanu on pööratud neile töötlemisviisidele, mis on lihtsamad, odavamad ja mille juures toiduainete esialgne väärtus jääb hoidises võimalikult muutmata. Üksikasjalikult on käsitletud toiduainete töötlemiseks ja säilitamiseks vajalikke vahendeid ning hoiuruumidele esitatavaid nõudeid.

4. trükk

Kirjeldus

  • Hoidised
  • Autor: Hilda Ottenson
  • Kujundaja: Dagmar-Viive Paalamäe
  • Kirjastus: Valgus
  • Linn: Tallinn
  • Väljaandmisaasta: 1983
  • Lehekülgiede arv 208
  • Formaat: tavaformaadis, kõvade kaantega raamat

Lisainfo

Kaal -
Mõõtmed 21 × 14 × 1 cm

Sulle võib meeldida ka…