Itaalia köök – Carla Capalbo

19.90 

Suur osa itaalia toidust pärineb talupojakultuurist. Seda iseloomustavad värsked toiduained ja lihtsad valmistamistehnikad. Liha, kala ja juurviljad maitsestatakse ürtide ja oliiviõliga ning tihti grillitakse või küpsetatakse. Itaalia köök, mida iseloomustab palju juurvilja ja süsivesikuid ning vähe loomseid rasvu, on tervislik ja erakordselt maitsev.
Tark teejuht Itaalia köögis – üle 200 huvitava retsepti Itaalia eri piirkondadest alates Lombardiast ja lõpetades Sitsiiliaga.
Populaarsed klassikalised road pastast, polentast ja pitsast, võrratud kala- ja mereanniroad, hõrgud lihatoidud, isuäratavad magustoidud ning võrratud küpsetised.
Lihtsad ja selged valmistamisõpetused ning üksikasjalikud nõuanded ideaalse tulemuse saavutamiseks, lisaks selgitavad fotod iga retsepti juures.

Laos

Tootekood: K-172-11 Kategooriad: , , Sildid: , , ,

Kirjeldus

  • Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi
  • Autor: Carla Capalbo
  • Tõlkija: Tiina Kanarbik
  • Kujundaja: Tony Paine, Roy Prescott
  • Kirjastaja: Varrak
  • Väljaandmisaasta: 2006
  • Lehekülgede arv: 256
  • Formaat: suuremas formaadis pehmete kaantega raamat
  • ISBN: 9789985313183
  • Seisukord: väga heas korras raamat, kaantel pindmise hõõrdumise jälgi, kaante servadel/nurkadel mõni deformatsioonikoht

Lisainfo

Mõõtmed 20 × 13 × 1 cm
Variatsioonid

Kasutatud, Uus

Sulle võib meeldida ka…