Kalev Kesküla veinijuht on esimene eesti keeles kirjutatud veinileksikon. Teos annab ülevaate kõigist tähtsamatest veinimaadest, nende ajaloost, veinipiirkondadest ja viinamarjasortidest. Iga veinimaa ülevaate järel on meie kauplustes esindatud veinide ja nende tootjate tutvustus. Raamatus on üle 400 veinisoovituse koos foto, maitsekirjelduse ja toidusoovitusega. Põhjalikud registrid aitavad leida lemmikveini või huvipakkuvat tootjat. Leksikon on mõeldud aitama nii veinisõpra kui juhuostjat.
Peatüki “Veini valmistamine” kirjutas Arne Pajula. Peatüki “Moldova” kirjutas Andre Peremees.
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Sinu parema ostukogemuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustud küpsiste kasutamistingimustega. Küpsistest saad loobuda, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi.NõustunLoen edasi