Magustoidud on jälle moes. Väike portsjon magusat lõpetab lõunasöögi ja hoiab näljatunde pikalt eemal. Õnneks ei pea magustoidud tänapäeval olema võised ja vahukooresed. Kõige kergemad ja vitamiinirikkamad on marja- ja puuviljasalatid ning tarretised. Kuigi, mis seal salata, natuke vahukoort teeb šokolaadikreemi või pavlova koogi täiuslikuks. Aga muidugi saab siinseid retsepte teha veel kergemaks, kui kasutada suhkru asemel suhkruasendajat ja tarretistes või kreemides koore asemel piima.
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Sinu parema ostukogemuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustud küpsiste kasutamistingimustega. Küpsistest saad loobuda, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi.NõustunLoen edasi