Raamatu eesmärgiks on anda mitmesugust teavet toiduainetest, toitudest, nende nimedest ja sellest, millest neid valmistatakse, samuti toiduvalmistamise põhiviisidest, toitude maitsestamisest ning sobivate lisandite ja jookide kasutamisest.
Et raamatus tutvustatakse kogu maailmas levinud toite, siis on nimed antud lisaks eesti keelele ka algkeeles. Kuna aga toitlustamise rahvusvaheliseks keeleks on prantsuse keel, siis enamik nimetusi on prantsuse keeles.
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Sinu parema ostukogemuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustud küpsiste kasutamistingimustega. Küpsistest saad loobuda, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi.NõustunLoen edasi