Raamatu I ja II osast käsitletakse toidu õiget koostist, toitumisrežiimi, toiduainete liike ning lühiajalist hoidu, roogade põhilisi valmistamisviise ja lauakatmist.
III osa näitab eluruumide ja selle sisustuse korrashoiuks õiget tööde järjestust, kõige otstarbekohasemaid töövahendeid ja töömeetodeid. Ka õpetatakse selles osas mitut pesupesemisviisi, mitmesuguste rõivastusesemete puhastamist ning õiget hooldamist.
IV osa annab vajalikke teoreetilisi aluseid naise tervishoiu, imiku eest hoolitsemise, nakkushaiguste ravi ja esmaabi kohta.
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Sinu parema ostukogemuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustud küpsiste kasutamistingimustega. Küpsistest saad loobuda, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi.NõustunLoen edasi