Wok-toidud – Lia Virkus, Angeelika Kang, Harri Ilves
Selles raamatus käsitletakse Hiina ja Kaug-Ida toidukultuuri üht huvitavat osa — wok-roogasid. Kui teile seni on tundunud, et vokkimine on midagi võõrast ja võimatut, siis võtke julgus kokku ja katsetage neid võrratuid roogi, mille retseptid on raamatu toimetajajad ise järele proovinud ja kohandanud meil müügil olevate ainetega. Wok– toidud on tervislikud ning nende valmistamine kiire ja kerge. Proovige ja te veendute selles!
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Sinu parema ostukogemuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustud küpsiste kasutamistingimustega. Küpsistest saad loobuda, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi.NõustunLoen edasi