Grillime liha, kala, köögivilju, puuvilju

9.90 

Grillitud toidu õnnestumise eelduseks on toiduainete asjatundlik ettevalmistamine ja marinaadikastme ning maitseainete õige vahekord. Lisaks muidugi iga koka omad nipid.
Raamatust leiate juhiseid maitsvate grillitud liha-, kala- ja köögiviljaroogade valmistamiseks

  • Grillimisest
  • Marinaadid ja kastmed
  • Vardaroad
  • Liha ja lihalõigud
  • Broiler ja kalkun
  • Kala
  • Kõõgi- ja puuviljad, leib, sai ja juust

Laos

Kirjeldus

  • Grillime liha, kala, köögivilju, puuvilju
  • Toimetanud: Irma Aren
  • Tõlkija: Eve Rütel
  • Kirjastaja: Sinisukk
  • Linn: Tallinn
  • Väljaandmisaasta: 2000
  • Lehekülgede arv: 96
  • Formaat: tavaformaadist suuremas formaadis kõvade kaantega raamat
  • ISBN: 9985731255
  • Seisukord: väga heas korras raamat

Lisainfo

Variatsioonid

Kasutatud, Uus, Köidetud

Sulle võib meeldida ka…