Legendaarne toitude valimustamise raamat on tõlgitud vene keelest 1953. a. väljaande järgi:
Eessõna
Külluse loomiseks
Ratsionaalse toitlustamise põhialused
Roogade valik hommikueineks, lõuna- ja õhtusöögiks
Lõunasöögi valmistamine
Lauakatmine
Köök
Vajalike kööginõude näidisvalik
Mõningate toiduainete kaalu ja mahu võrdlustabel
Tabel toiduainete vitamiinisisalduse kohta
Tabel C-vitamiini säilivuse kohta toiduainete kulinaarsel töötlemisel
Külmad road ja suupisted
Puljongid ja supid sh püreesupid
Kala (eeltöötlemine ja toidud)
Liha (eeltöötlemine ja toidud) sh kastmed liharoogadele ning toidud kodu- ja metslindudest
Köögiviljad ja seened
Road tangudest ja jahust
Road aedubadest, hernestest ja läätsedest
Piima- ja munaroad
Tainatooted
Magusroad
Laste toitlustamine
Naiste toitlustamine raseduse ja imiku rinnaga toitmise perioodil
Ravitoitlustamine: toidud maohaiguste, sooltehaiguste, maksahaiguste, südame- ja neeruhaiguste ning hüpertoonia korral, rasvumise ja suhkruhaiguse korral, toidud pärast raskeid haigusi ja operatsioone esineva kurnatuse korral, hematogeeniga toidud kehvveresuse ja alatoitluse korral, toidud toore maksa ja luuüdiga.
Keedised, äädikahoidised, hapendatud hoidised
Eesti rahvusroad ja veel mõningaid meil üldtuntud roogasid sh. kalade soolamine
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Sinu parema ostukogemuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustud küpsiste kasutamistingimustega. Küpsistest saad loobuda, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi.NõustunLoen edasi