Tarretatud piduroad – Maire Suitsu, Pille Enden

Želatiin on see võluvahend, mille abil saab ka taskukohastest ainetest vaimustavaid suupisteid ja uhkeid õhulisi järelroogi, kõigil lisaboonuseks pilkupüüdev väliskuju.
Uskumatult esinduslikuks ja ka maitsvaks muudab läikiv tarrend külmad lihalõigud ja pasteedi, rääkimata lihtsatest salatitest. Tagatipuks annab želatiin võimaluse nii suupisteid kui ka järelroad valmis teha juba eelmisel päeval ning pidupäeval koos külalistega muretult lauda istuda.
Raamatu enam kui poolesaja retsepti hulka mahuvad peale esindusroogade ka ülipopulaarne sefiirikreem ning vahu- ja kummikommid. Loomulikult sisaldab raamat ka põhjalikke ja arusaadavaid õpetusi želatiiniga ümberkäimiseks ning mitmeid vajalikke kavalusi tarretiste vormist kättesaamiseks.

Liitun raamatu ootelehega Me teavitame Teid kui raamat on taas müügis Palun sisestage oma e-maili aadress

Kirjeldus

  • Tarretatud piduroad
  • Autor: Maire Suitsu, Pille Enden
  • Kujundaja: Einike Soosaar
  • Kirjastus: AS Ajakirjade Kirjastus
  • Linn: Tallinn
  • Väljaandmisaasta: 2007
  • Lehekülgede arv: 110
  • Formaat: tavaformaadis, kõvade kaantega köide
  • Sari: 100 rooga 
  • ISBN: 9789949427680
  • Seisukord: uueväärne

 

Lisainfo

Kaal 320 g
Mõõtmed 21 × 14 × 2 cm

Sulle võib meeldida ka…