Toitlushügieen – Mihkel Kask

4.90 

Valik sisukorrast:

  • Toitumine ja inimese töövõime
  • Ratsionaalse toitumise alused
  • Toiduratsioon
  • Isu
  • Toitained ja toiduained
  • Vitamiinid
  • Maitseained
  • Ballastained
  • Toiduainete säilitamine
  • Füüsikalised meetodid
  • Toiduainete kulinaarne töötlemine
  • Rahvuslikud toidud
  • Toidumürgistused

Laos

Kirjeldus

  • Toitlushügieen
  • Autor: Mihkel Kask
  • Kujundanud: T. Kulles
  • Kirjastaja: Valgus
  • Väljaandmisaasta: 1966
  • Lehekülgi: 102
  • Formaat: tavaformaadis, pehmete kaantega raamat
  • Seisukord: uus raamat

Lisainfo

Variatsioonid

Kasutatud, Uus