Kirjeldus
- 33 pannkooki
- Autor: Peeter Kard
- Kujundaja: Ulvi Kuldkepp
- Kirjastus: Perona
- Linn: Pärnu
- Aasta: 1992
- Lehekülgi: 48
- Formaat: tavaformaadis, pehmete kaantega raamat
4.90 €
Pannkook ei pruugi alati olla “lihtne” suupiste või magus järelroog. Pannkoogid, oskuslikult valitud lisandite või täidisega, võivad vabalt moodustada iseseisva lõunasöögi.
Pannkooke süüakse tavaliselt keedise, mee või hapukoorega. Ameeriklased armastavad pannkooke või ja suhkruga, rootslased pohlamoosiga, taanlased mitmesuguste kreemidega, meie metsvaarika toormoosiga. Pannkookide valmistamiseks on vaja head paksupõhjalist panni, jahu, mune, piima veidi soola ja suhkrut ning veel üht-teist. Pannkooke lisatakse suppidele, kasutatakse lasagnede asemel vormiroogade valmistamisel ja ka kihiliste tortide valmistamisel.
Pannkooke on maailmas tohutu valik ja paras peotäis neid retsepte on koondatud sellesse raamatusse.
Autor Peeter Kard
Mõõtmed | 20 × 13 × 1 cm |
---|