Želatiin on see võluvahend, mille abil saab ka taskukohastest ainetest vaimustavaid suupisteid ja uhkeid õhulisi järelroogi, kõigil lisaboonuseks pilkupüüdev väliskuju.
Uskumatult esinduslikuks ja ka maitsvaks muudab läikiv tarrend külmad lihalõigud ja pasteedi, rääkimata lihtsatest salatitest. Tagatipuks annab želatiin võimaluse nii suupisteid kui ka järelroad valmis teha juba eelmisel päeval ning pidupäeval koos külalistega muretult lauda istuda.
Raamatu enam kui poolesaja retsepti hulka mahuvad peale esindusroogade ka ülipopulaarne sefiirikreem ning vahu- ja kummikommid. Loomulikult sisaldab raamat ka põhjalikke ja arusaadavaid õpetusi želatiiniga ümberkäimiseks ning mitmeid vajalikke kavalusi tarretiste vormist kättesaamiseks.
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Sinu parema ostukogemuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustud küpsiste kasutamistingimustega. Küpsistest saad loobuda, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi.NõustunLoen edasi