Käesolev raamat on mõeldud abistavaks materjaliks töötavale naisele koduse toitlustamise korraldamisel, menüüde koostamisel ja toitude valikul.
Raamat sisaldab ülevaate tervislikust toitumisest ning annab mõningaid praktilisi näpunäiteid toidu valmistamiseks ja toiduainete lühiajaliseks säilitamiseks.
Toiduretseptide valikul on lähtutud igapäevase toitlustamise otstarbekusest: on toodud vähem aega nõudvad toitude valmistamisviisid, arvestatud kättesaadavust hinnalt, rahvapärasust, täisväärtuslikkust ja mitmekülgsust. Väiksem osatähtsus on antud pidulikele toitudele, kuigi esitatud retseptidest on võimalik valida nii mõndagi ka peolaua jaoks.
Järgnevates peatükkides on toiduretseptid antud roarühmade järgi. Toiduainete hulk retseptis on arvestatud 4-5 inimesele.
2 trükk.
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Sinu parema ostukogemuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustud küpsiste kasutamistingimustega. Küpsistest saad loobuda, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi.NõustunLoen edasi