Juust – Linda Petti

2.00 

Sisukord:
I osa
*Juustu valmistamise ja kasutamise ajaloost
*Juustu valmistamine ja selle toiteväärtus
*A. Kuidas valmistatakse juustu
*B. Piima ja juustu mikrobioloogia
*C. Juustu toiteväärtus
*Maailmas on ligi 4000 liiki juustu
*A. Traditsiooniliste juustumaade kuulsaid juuste
*B. Nõukogudemaade juuste
*C. Juuste kogu maailmast

II osa
*Kui juust on koju toodud…
*Juust hommikul
*Juust lõunalaual
*Juust õhtul
*Juust pidulaual
*Juust matkapaunas ja puhkehetkel
*Kirjandust

 

Laos

Tootekood: K-30-57 Kategooriad: , , Silt:

Kirjeldus

  • Juust
  • Autor: Linda Petti
  • Kujundaja: Ants Säde
  • Kirjastaja: Valgus
  • Linn: Tallinn
  • Väljaandmisaasta: 1978
  • Lehtede arv: 112
  • Tavaformaadis, pehme köide
  • Seisukord: heas korras raamat, kaaned kulunud, mõndel lehtedel plekke

Lisainfo

Variatsioonid

Kasutatud, Uus