Supiraamat – Heivi Peterson, Ave Oja

8.00 

Supp võib olla kuum või külm, lihast, kalast või köögiviljast, püreestatud või lihtsalt selge puljong lisandiga, luksuslik eelroog või argine toidukord. Käesolev raamat tõestab, et puljongi keetmine ei nõua sugugi nii palju aega, kui sageli arvatakse, ning et suppi võib valmistada kõikidest käepärastest toiduainetest. Palju tähelepanu on pööratud supi maitsestamisele, samuti toiduainete . Raamat sisaldab rohkesti maitsvate suppide retsepte.

Laos

Kirjeldus

  • Supiraamat
  • Autorid: Heivi Peterson, Ave Oja
  • Kujundaja: Mai Grepp
  • Kirjastus: AS Ajakirjade Kirjastus
  • Linn: Tallinn
  • Väljaandmisaasta: 2006
  • Lehekülgede arv: 110
  • Formaat: tavaformaadis, kõvade kaantega raamat
  • Sari: 100 rooga 
  • ISBN: 9985966619
  • Seisukord: uueväärne raamat

 

Lisainfo

Kaal 320 g
Mõõtmed 21 × 14 × 2 cm

Sulle võib meeldida ka…