Kirjeldus
- Supiraamat
- Autorid: Angeelika Kang
- Kujundaja: Advig Stahl-Eisel
- Kirjastus: AS Ajakirjade Kirjastus
- Linn: Tallinn
- Väljaandmisaasta: 2000
- Lehekülgede arv: 65
- Formaat: tavaformaadis, pehmete kaantega raamat
- Seisukord: uueväärne raamat
Suppe on igasuguseid – nii soolaseid kui magusaid. Suppe võib serveerida nii kuumalt kui külmalt. Supp võib olla nii kerge eelroog kui omaette tõhus eine.
Külmad suvesupid on reeglina kerged ja mõjuvad jahutavalt. Kuumad, tõhusad talvesupid on aga toitvad ja rammusad. Magusad supid, mida valmistatakse marjadest-puuviljadest, on parimad jahutatult.
Supp on tänuväärne toit, mille valmistamiseks vajaminevad ained on peaaegu alati külmikus olemas. Lihasuppide keetmiseks varu veidi rohkem aega. Ka eestlaste lemmikud – herne- ja hapukapsasupp – tahavad kaua tasasel tulel podiseda. Mida kauem need keevad, seda maitsvam on tulemus.
Kaal | 320 g |
---|---|
Mõõtmed | 21 × 14 × 2 cm |