Hoidised – Hilda Ottenson
3.50 €
- Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente ehitus ning keemiline koostis
- Puuvilja, marjade, köögiviljade ja seente riknemise põhjustajad. Säilitamisviisid
- Puuviljade, marjade, köögivilja ja seente koristamine, valik ja ettevalmistamine töötlemiseks
- Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente töötlemiseks ning hoidiste säilitamiseks vajalikud vahendid
- Hoidiste säilitamise ruumid
- Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente säilitamine õhukindlalt suletud pudelites ja purkides
- Puuvilja- ja marjamahlad
- Puuvilja-, marja- ja köögiviljapüreed
- Puuvilja- ja marjamarmelaadid eht povidlod
- Puuvilja- ja marjakeedised
- Puuvilja- ja marjadžemmid
- Puuvilja- ja marjatarretised ehk želeed
- Marineeritud puu- ja köögivili ning seened
- Muud hoidised pudelites ja purkides
- Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente kuivatamine
- Köögivilja, õunte ja seente hapendamine
- Köögivilja ja seente soolamine
- Õunte, jõhvikate ja köögivilja säilitamine värskena
- Puuvilja-, marja-, köögivilja- ja seenehoidiste kasutamine
- Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente hoidisteks töötlemise ligikaudne kalenderplaan
Laos