Toiduainete külmutamine – Epp Eelmaa

3.00 

Käsiraamat pakub teavet toiduainete kodusest külmutamisest, külmutitest ja nende hooldamisest. Üksikasjalikult vaadeldakse toiduainete ettevalmistamist külmutamiseks. Üldosale järgnevad konkreetsed näpunäited marjade, puu- ja aedviljade, liha, kala ja taignatoodete külmutamiseks, samuti külmutatud toiduainete sulatamiseks ja toiduks kasutamiseks.

Laos

Kirjeldus

  • Toiduainete külmutamine
  • Autor: Epp Eelmaa
  • Kujundaja: T. Aru
  • Kirjastaja: Valgus
  • Linn: Tallinn
  • Väljaandmisaasta: 1985
  • Lehekülgede arv: 96
  • Formaat: tavaformaadis, pehmete kaantega
  • Seisukord: väga heas korras raamat, kaantel kohatist kulumist

Lisainfo

Mõõtmed 20 × 13 × 2 cm

Sulle võib meeldida ka…