Eesti gluteeni- ja laktoosivabad toidud

11.50 

Sellese raamatusse on kogutud Eesti kutseharidus- ja ametikooli õppejõudude koostatud 75 retsepti, milles ei ole gluteeni ega laktoosi. «Eesti gluteeni- ja laktoosivabad toidud» julgustab menüü mitmekesistamiseks kasutama:

  • eelkõige kodumaiseid köögivilju, marju ja värskeid ürte
  • pähkleid ja seemneid, näiteks sisaldavad sarapuupähklid B1-vitamiini (ehk optimismivitamiini), mandlid antioksüdandina tuntud E-vitamiini ning pistaatsiapähklid muu hulgas rohkesti kiudaineid ja küllastumata rasvhappeid
  • õlisalvei- ehk tšiiaseemneid, mis on valgurikkad ja milles leidub oomega-3- ja oomega-6-rasvhapet
  • kinoa- ehk tšiili hanemaltsa seemneid, milles on magneesiumi, rauda, kaltsiumi ja rohkesti valku
  • aanikaunajahu, mis oma vähese rasvasisalduse ning loodusliku magususe tõttu vähendab vajadust kaloririkaste maiustuste järele ning milles sisalduvad lahustumatud kiudained parandavad soolestiku motoorikat
  • kaaliumi- ja A-vitamiinirohket avokaadot
  • kaera-, riisi-, mandli-, kookos- ja sojapiima, kookoskoort ja –rasva
  • riisi-, maisi-, tatra-, soja- ja teisi gluteenivabu tooteid

Raamat sarjast Ise tehtud, hästi tehtud

Laos

Kirjeldus

  • Eesti gluteeni- ja laktoosivabad toidud
  • Kujundaja: Janek Saareoja
  • Kirjastus: TEA Kirjastus
  • Linn: Tallinn
  • Aasta: 2015
  • Lehekülgi: 80
  • Figuurses formaadis, pehmete kaantega raamat
  • Sari: Ise tehtud, hästi tehtud
  • ISBN: 9789949173242
  • Seisukord: uueväärne raamat

Lisainfo

Mõõtmed 15 × 22 × 1 cm
Variatsioonid

Kasutatud, Uus

Sulle võib meeldida ka…