Hoidised – Hilda Ottenson, 1977

3.90 

  • Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente ehitus ning keemiline koostis
  • Puuvilja, marjade, köögiviljade ja seente riknemise põhjustajad. Säilitamisviisid
  • Puuviljade, marjade, köögivilja ja seente koristamine, valik ja ettevalmistamine töötlemiseks
  • Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente töötlemiseks ning hoidiste säilitamiseks vajalikud vahendid
  • Hoidiste säilitamise ruumid
  • Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente säilitamine õhukindlalt suletud pudelites ja purkides
  • Puuvilja- ja marjamahlad
  • Puuvilja-, marja- ja köögiviljapüreed
  • Puuvilja- ja marjamarmelaadid eht povidlod
  • Puuvilja- ja marjakeedised
  • Puuvilja- ja marjadžemmid
  • Puuvilja- ja marjatarretised ehk želeed
  • Marineeritud puu- ja köögivili ning seened
  • Muud hoidised pudelites ja purkides
  • Puuvilja, marjade, köögivilja ja seente kuivatamine
  • Köögiviljasalatid
  • Köögivilja, õunte ja seente hapendamine
  • Köögivilja ja seente soolamine
  • Õunte, jõhvikate ja köögivilja säilitamine värskena
  • Puuvilja-, marja-, köögivilja- ja seenehoidiste kasutamine

Kirjeldus

  • Hoidised
  • Autor: Hilda Ottenson
  • Kujundaja: D. Paalamäe
  • Kirjastus: Valgus
  • Linn: Tallinn
  • Väljaandmisaasta: 1977
  • Lehekülgiede arv 288
  • Formaat: tavaformaadis, kõvade kaantega raamat

Lisainfo

Kaal -
Mõõtmed 20 × 13 × 1 cm

Sulle võib meeldida ka…