Proovi ise, et kala võib olla tõeliselt maitsev ja toitev! Kalafileesid võib valmistada mitmeti – ürtide ja vürtsidega ning värviliste kastmetega – rikasta oma kööki maitsvate roogadega, millest kõik on kiirelt ja lihtsalt valmistatavad.
See ingveri ja kookosega maitsestatud kollane karri võimaldab maitsta tõelist Tai kööki.
Pikantsed tuunikalasteigid kreooli moodi viivad sind tänu oma erilisele lõhnale troopilisse kliimasse.
Itaalia stiilis kastmega serveeritud krõbedad kuldsed fileed – see on lihtne, kuid väga efektiivne roog.
Teised maitsvad road, mis väärivad proovimist, on: Bouillabaisse’ supp ehk klassikaline Prantsuse roog Provance’i maitsetega, kalalasanje – traditsiooniline Itaalia roog, seekord merestiilis, või Araabia kalašašlõkk koos pikantselt marineeritud tsukiiniga.
Raamat kuulub kirjastuselt International Masters Publishers AB välja antud kahekümne raamatuga kogumikku: Maitseid maailmast. Retseptide kuldsari
Supid neljal aastaajal
Kevadised lemmikroad
Eine poole tunniga
Rahvustoidud
Täidetud pasta
Soojad eelroad
Ühepaja-toidud
Lihtsad kalatoidud
Toitvad eined
Soojendavad toidud talveks
Erilised lisandid köögiviljadest
Pannkoogid
Juurviljatoidud
Toidud erilisteks sündmusteks
Pastad ja lahtised pirukad
Klassikalised küpsetised
Kreemikoogid ja -tordid
Magusad koogid ja pirukad
Küpsetised jõuludeks
Kulinaarsed kingitused
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress