Supp võib olla kuum või külm, lihast, kalast või köögiviljast, püreestatud või lihtsalt selge puljong lisandiga, luksuslik eelroog või argine toidukord. Käesolev raamat tõestab, et puljongi keetmine ei nõua sugugi nii palju aega, kui sageli arvatakse, ning et suppi võib valmistada kõikidest käepärastest toiduainetest. Palju tähelepanu on pööratud supi maitsestamisele, samuti toiduainete . Raamat sisaldab rohkesti maitsvate suppide retsepte.
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Sinu parema ostukogemuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustud küpsiste kasutamistingimustega. Küpsistest saad loobuda, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi.NõustunLoen edasi