Dieettoitude valmistamine – Niina Sizova, Melita Brents

4.50 

Õpik on koostatud vastavalt tehnikumides toiduvalmistamise tehnoloogia erialal kehtivale programmile. Tutvustatakse dieettoitlustamise aluseid ja nõudeid, millele peavad vastama toiduained, toidud ning köögiinventar. Põhiosa raamatust käsitleb toitude valmistamist vastavalt toitlusettevõtteile kehtestatud normidele ja retseptidele, toidusedeli koostamist ning dieettoitlustamise korraldamist.

Laos

Kirjeldus

  • Dieettoitude valmistamine
  • Autorid: Niina Sizova, Melita Brents
  • Tõlkija: L. Tiigi
  • Kujundaja: R. Rea
  • Kirjastaja: Valgus
  • Linn: Tallinn
  • Väljaandmisaasta: 1985
  • Lehekülgede arv: 176
  • Formaat: tavaformaadis, pehmete kaantega raamat
  • Seisukord: väga heas korras vähekasutatud raamat

Sulle võib meeldida ka…