Kirjeldus
- Ungari köök
- Autor: Peeter Kard
- Kirjastus: Varrak
- Linn: Tallinn
- Väljaandmisaasta: 1994
- Lehekülgede arv: 313
- Formaat: tavaformaadis, kõvade kaantega raamat
- Sari: Maailma toite
- ISBN: 998580712X
- Seisukord: väga heas korras raamat
9.90 €
Hõimurahva rahvusköögist leiavad perenaised lihtsaid ja koduseid retsepte igapäevasele kokkuhoidlikule toidulauale ja samas piisavalt eksootilisi piduroogasid. Paljud ungari toidud nagu guljašš, paprikašš, letšo, pörkölt, praetud kanapoeg, kalasupp, küpsetatud põrsas, hanepraad ja hanemaksapasteet on maailmakuulsad.
Peeter Kard on oma põhjalikus kokaraamatus ära märkinud on nii soolased kui magustoidud.
Laos
Kaal | 320 g |
---|---|
Mõõtmed | 21 × 14 × 2 cm |