Hõimurahva rahvusköögist leiavad perenaised lihtsaid ja koduseid retsepte igapäevasele kokkuhoidlikule toidulauale ja samas piisavalt eksootilisi piduroogasid. Paljud ungari toidud nagu guljašš, paprikašš, letšo, pörkölt, praetud kanapoeg, kalasupp, küpsetatud põrsas, hanepraad ja hanemaksapasteet on maailmakuulsad. Peeter Kard on oma põhjalikus kokaraamatus ära märkinud on nii soolased kui magustoidud.
Raamat sarjast Maailma toite
Laost otsas
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Liitun raamatu ootelehegaMe teavitame Teid kui raamat on taas müügis
Palun sisestage oma e-maili aadress
Sinu parema ostukogemuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustud küpsiste kasutamistingimustega. Küpsistest saad loobuda, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi.NõustunLoen edasi